Way Out West

2018 är i sitt inledningsskede men trots det så måste vi se till att boka dem event som vi vill delta i redan nu, i synnerhet om det är event där biljetterna har en benägenhet att ta slut.

I januari fram till mars så känns det vissa år som att tiden står stilla, kylan biter tag i oss lite extra hårt och våren känns oerhört långt borta. Men så rätt vad det är så har tiden sprungit ifrån oss och vi står där utan semester planer, gör därför annorlunda i år och planera i god tid för vad du vill göra och uppleva under sommaren.

Gillar du som så många andra musik så är Way Out West i särklass den mest prisvärda musikfestivalen, dit kommer stora världsstjärnor blandat med nykomlingar. Way Out West är musik mecka för den som älskar musik och allt därtill, festivalen hålls i centrala Göteborg varje år och arrangörerna gör ett fantastisk jobb med hela upplägget och framförallt med att få dit så stora artister. Det här är en festival som du inte får missa om du älskar musik.

Göteborg är en fantastiskt vacker stad som bjuder på allt i från fin arkitektur, rikt kulturliv, en mängd pubar och restauranger i världsklass, här finns också ett mycket bra nattliv för den som gillar att dansa och gå på klubb, dessutom är shopping möjligheterna obegränsade. Passa på att njuta av en festival av rang och en stjärnspäckad stad vackert belägen intill västkusten.

I Göteborg bor du centralt och bekvämt på Elite Hotels of Sweden med gångavstånd till stadens attraktioner. Missa inte heller att besöka det sagolikt magiska Lisseberg som är Sveriges största nöjespark. Vill du veta mer om staden så hittar du en mängd information om vad som händer och sker där på Göteborgsstad.