Lyssna på musik via CD

 

Det finns många som tror att tiden för musik på CD är förbi precis som vinylplattor. Det håller vi dock inte med om. Båda formaten är här för att stanna. Beviset på det är till exempel att många samlar på dem och det finns en stor marknad för rariteter inom både CD och vinyl.

Hitta klassiska CD

Butiker med gamla vinyl skivor finns i många städer och har gjort så i många år. Ända sedan compact discs blev tillgängliga för gemene man i början av 80-talet så har vinylbutikerna hängt kvar. Nu när vi laddar ner eller strömmar musik direkt från nätet istället så har även de blivit en klassiker.

De butiker som bara sålde vinyl säljer nu också klassiska CD. Det är inte bara nere på stan utan också på nätet du hittar dem. Ta en titt online så ser du vad vi menar. Tyvärr har situationen vi befinner oss i kanske gjort att vi inte kunnat hänga på våra vinylbutiker som vanligt. Dock kan du få något av samma sköna känsla när du bläddrar igenom klassiska CD på nätet.

Det finns galet mycket rolig musik som du säkert hade glömt eller aldrig ens hört talas om. Dessutom talar omslagen för sig själva!